Onze locaties

Centraal op de Kenniscampus

CSG Het Streek heeft twee locaties binnen de Kenniscampus Ede: op de Bovenbuurtweg (Lyceum) en op de Zandlaan (College). Op deze campus vindt u onderwijsinstellingen voor voortgezet onderwijs (vo), mbo en hbo. Onze beide locaties hebben prima contacten met de andere scholen binnen de Kenniscampus.

Food Valley

CSG Het Streek ligt ook strategisch gunstig in de Food Valley. De gemeenten binnen de Food Valley, waaronder Ede, hebben de ambitie om de regio te ontwikkelen tot een internationale topregio voor kennis en innovaties op het gebied van gezonde en duurzame voeding!

Het Streek Lyceum

Op Het Streek Lyceum, onze school aan de Bovenbuurtweg 1, bieden we onderwijs aan in de leerstromen mavo, havo, vwo, gymnasium en technasium. We werken op deze locatie samen met de Christelijke Hogeschool Ede binnen de Kenniscampus en met de Wageningen Universiteit in de Food Valley. Op Het Streek Lyceum zijn de onderwijsprogramma’s gericht op een goede doorstroming naar het mbo, hbo of academisch onderwijs.

Hier vindt u de locatiepagina van Het Streek Lyceum.

Het Streek College

Het gebouw van Het Streek College, onze school aan de Zandlaan, 25 is in juli 2012 opgeleverd, inclusief leerateliers, praktijkruimtes en een studio. Je kunt hier kiezen uit praktijkonderwijs, vmbo bbl en kbl, mavo en vakroute techniek.

Als vmbo-leerling heb je de mogelijkheid om de sportklas te volgen. Ben je erg goed in een sport, dan kun je meedoen op de Sport High School in Ede. Op Het Streek College werken we samen met onder meer het ROC A12 binnen de Kenniscampus. De onderwijsprogramma’s op deze locatie zijn gericht op een goede doorstroming naar het mbo.

Hier vindt u de locatiepagina van Het Streek College.

 

 

Deze pagina delen