Open Lessen en kennismakingsavonden

Doe mee met onze Open Lessen

open%20lessen2.jpg

Wil je ervaren hoe het is om les te krijgen op Het Streek College? Schrijf je dan in voor de Open Lessen.

Zo maak je kennis met praktijk- en theorielessen, zoals je die ook zou kunnen krijgen als je bij ons op school zit. Ook maak je op een ontspannen manier kennis met leraren van de school. Vaak kom je ook nog eens vrienden tegen die ook langs komen.

Op de dagen van de Open Lessen is er ook altijd een kennismakingsavond voor ouders. Op deze avonden is er volop ruimte voor het beantwoorden van allerlei vragen. In verband met de huidige situatie vragen wij u zich aan te melden voor deze avond.

Onze Open Lessen en kennismakingsavonden zijn op: 

Woensdag 25 november 2020

en op 

Woensdag 10 februari 2021.

Update: wij begrijpen dat het voor ouders en leerlingen spannend kan zijn om in deze tijd fysiek mee te doen op een middelbare school. Toch willen wij leerlingen uit groep 8 de gelegenheid bieden om sfeer te proeven en fysiek in het gebouw langs te komen. Wij vinden dit namelijk een belangrijke stap bij het maken van een schoolkeuze. Wij houden er rekening mee dat basisscholen nu veel tijd en aandacht besteden aan de aanvullende maatregelen in het onderwijs. Onze Open Lessen maken het goed mogelijk om 1,5 meter afstand van anderen te houden. Wij vragen leerlingen uit groep 7 en 8 ook om een mondkapje te dragen. Bij veel aanmeldingen splitsen wij de groep over verschillende data. Zo maken wij de Open Lessen een leerzame, nuttige en veilige activiteit bij ons op school.

De Open Lessen beginnen vanaf 14.30 uur; de kennismakingsavonden vanaf 19.30 uur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. En natuurlijk is er ook een Open Dag; die is op vrijdag 29 januari 2021.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Neem contact met ons op voor een afspraak!

 

Deze pagina delen