GO!

Een speciale route voor jouw groei & ontwikkeling

Streek%20GO1.jpg

Is de overstap naar de middelbare school een uitdaging? Heb je nét even dat extra steuntje in de rug nodig? Kies dan voor GO!

GO! is een 2-jarige route in de onderbouw die jou een goede start geeft op de middelbare school.

In klas 1 en 2 werken we binnen GO! aan de leerstof van het vmbo op bbl- en/of kbl-niveau. Samen kijken we wat je al lukt. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw 'Groei en Ontwikkeling'. Ook daar staat de afkorting GO! voor. Je krijgt een goede begeleiding bij jouw sociaal-emotionele ontwikkeling. Dat betekent dat we je gaan helpen om lekker in je vel te zitten, voor jezelf op te komen, vrienden te maken, zelfverzekerder te worden.

Je kan je aanmelden voor GO! met een aanbeveling van jouw basisschool. Het leuke van GO! is dat je je kan aanmelden met een PrO-advies (in de richting van bbl), een bbl-advies én een kbl-advies. We bieden iedereen dezelfde kans om met de juiste begeleiding verder te komen. GO! bereidt jou voor op de bovenbouw van het praktijkonderwijs of van het vmbo. Je kan dus alle kanten op!

Klinkt dit interessant? Kom snel langs of neem contact met ons op voor meer informatie. Voor GO! geldt namelijk een maximaal aantal aanmeldingen, dus wacht niet te lang!

Als er vragen zijn dan kan er gebeld worden met de school op 0318-477 100 of gemaild worden naar T. Kraaijeveld (teamleider onderbouw vmbo-mavo) via [email protected]. Het is ook mogelijk om ons contactformulier te gebruiken.

Omroep Ede kwam langs en heeft een mooi item gemaakt over GO! De heer Kraaijeveld legt hierin nog eens uit hoe Go! eruit ziet.

Deze pagina delen