Open Lessen én informatieavond op 10 februari

College
De Open lessen gaan door  De Open lessen gaan door

Na de Open Dag is het nu tijd voor de Open Lessen op woensdag 10 februari om 14.30 uur. Wij zijn blij dat we kunnen melden dat de Open Lessen doorgaan voor de aangemelde leerlingen en de informatieavond ook, zij het dat die online plaatsvindt vanaf 19.30 uur. Maar ook bij de de Open Lessen moeten we ons aanpassen, daarom hieronder de laatste update over de organisatie.  

In ons Atrium staan stoelen geplaatst, waarop de leerlingen op afstand van elkaar kunnen plaatsnemen. Bij binnenkomst kunnen de leerlingen meteen een plekje zoeken. Na een gezamenlijke start, gaan de leerlingen in groepjes kennismaken met theorie- en praktijkvakken. Wij hebben de opdrachten zo ingericht dat wij ook tijdens de lessen afstand kunnen waarborgen. De groepjes zijn dan ook niet groter dan 8 leerlingen onder begeleiding van 1 docent. Als wij door het gebouw lopen, dragen we allemaal een mondkapje. Dat is verplicht! Na de lessen verzamelt de groep zich weer in ons Atrium, zodat we de middag kunnen afsluiten. Hierna mogen de leerlingen in kleine groepjes vertrekken om weer richting huis te gaan. Mocht uw zoon/dochter toch liever thuisblijven, dan is het ook mogelijk de middag online te volgen, via deze link zijn wij in de middag live te volgen. Helaas is aanmelden niet meer mogelijk, wel kunnen ouders een afspraak maken. Klik hier voor meer bijzonderheden.  

’s Avonds is er een online voorlichtingsavond vanaf 19:30 uur waarin informatie gegeven wordt over het aanmeldingsproces. Ook kunnen wij verder ingaan op vragen die u heeft bij het maken van de schoolkeuze. Klik hier om deel te nemen aan de voorlichtingsavond.  

Deze pagina delen