De online Open Dag op 29 januari

College
Open Dag 2021 Open Dag 2021

De Open Dag 2021 staat voor de deur. Dit jaar een online Open dag op vrijdag 29 januari van 16.00 tot 20.00 uur. Wat kun je verwachten? Hieronder een beknopt overzicht.

Het belangrijkste is dat je net als op de fysieke Open Dag aan de school kunt snuffelen en vragen kunt stellen. Dat snuffelen kun je doorlopend doen. Op de site Welkom op het Streek kies je voor een afdeling: Lyceum, College of Praktijkonderwijs. Zowel bij College als Praktijkonderwijs kun je verder gaan met een van de vier opties: Veelgestelde Vragen, Voorlichting, Live Contact of Privé Gesprek. Bij Veelgestelde Vragen een reeks video's over wat er allemaal te doen is op het College of PRO. Bij Voorlichting vind je een overzichtsvideo 'Rondje door de school'. Bij Live Contact zijn we vrijdag live aanwezig om al je vragen te beantwoorden via Teams of via de chat. Om 17.00 uur en om 19.00 uur is er ook een live voorlichting door onze directeur Alexander van Horssen met een leerling. Via Teams kun je daaraan meedoen.

De optie Privé Gesprek spreekt voor zich. Wil je toch even een medewerker spreken in een persoonlijk gesprek? Dit kan op de dag zelf, maar ook op een later moment. Via een speciaal formulier is het mogelijk je gegevens achter te laten, zodat wij contact kunnen opnemen. Tot ziens en horens op vrijdag 29 januari.

Voorlichtingsvideo.png

 

Deze pagina delen