Onesiforus

Phoenix als Onesiforus

Onesiforus is de naam van de leerlingen- en activiteitencommissie op Het Streek Lyceum. Tijdens de jaarlijkse stuntweek in oktober voeren twee groepen leerlingen een verkiezingscampagne en strijden ze tegen elkaar om de titel Onesiforus. Dit doen ze onder andere door posters op te hangen, T-shirts te verkopen en een stuntfilm te vertonen. Aan het einde van de stuntweek kunnen de leerlingen op één van de verkiesbare groepen stemmen tijdens het jaarlijkse verkiezingsfeest. Wie met de verkiezingsoverwinning naar huis gaat, is het nieuwe bestuur van Onesiforus.

Phoenix is in het cursusjaar 2020/2021 uitgeroepen tot nieuwe Onesiforus.

Phoenix


Activiteiten

Onesiforus organiseert in een schooljaar onder andere Sinterklaas, het Kerstgala, Valentijn, schoolfeesten en de wintersportdag. Ook bedenken ze eigen feesten of acties en hebben ze een speciaal ledenfeest. Ze proberen door middel van deze feesten en activiteiten het schooljaar zo leuk mogelijk te maken voor iedereen!

Social media

Op Instagram (@phoenixonesiforus) vind je alles wat je over de huidige Onesiforus en haar activiteiten moet weten. Verder kun je hier natuurlijk heel veel leuke foto's en video’s vinden van alle schoolactiviteiten en feesten.

Jochem Torn, voorzitter
Jochem torn, voorzitter
xiao.jpg
Xiao-Fei Tung, vice-voorzitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

roos.jpg
Rozemarijn de Bekker, secretaresse
erik.jpg
Erik van Meerveld, penningmeester

 

 

eef.jpg
Evy van wingerden, public relations

anne.jpg
Anne Sluiman, public relations

alvin.jpg
Alvin Ye, techniek
roel.jpg
Roel Reijneveld, techniek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ilse.jpg
Ilse Bondt, brugklas
sven.jpg
sven verhoog, brugklas

 

 

logo.jpg

 

 

 

 

 

Deze pagina delen