Kerstvakantie en januari 2021

College
Merry Christmas and Happy New 2021 Merry Christmas and Happy New 2021

In verband met de kerstvakantie is de school gesloten van maandag 21 december 2020 tot en met vrijdag 1 januari 2021. Op maandag 4 januari 2021 is er een studiedag voor de medewerkers van de school. Van 5 januari tot 18 januari geldt een aangepast programma in verband met corona.   

De meeste lessen zullen online plaatsvinden zodat leerlingen niet naar school hoeven te komen. Dat geldt niet voor alle leerlingen en lessen. Er is een aantal uitzonderingen zodat sommige groepen wel les krijgen op school. Dat zijn de examenleerlingen, leerlingen met praktijkgerichte lessen in het vmbo en de leerlingen van het praktijkonderwijs. De schoolexamens gaan ook door. En voor de kwetsbare leerlingen blijft de school open. Ouders/verzorgers zijn daarover per brief geïnformeerd. 

Voor heel dringende zaken is de school tijdens de vakantie bereikbaar via het gewone nummer van de school: 0318-477100. Wij hopen dat niemand dat nummer nodig heeft en wensen iedereen gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2021 toe. 

Deze pagina delen