Finale Boardroom op 31 maart

College
De finale van de Boardroom De finale van de Boardroom

Afgelopen oktober was de start van de eerste editie van The Boardroom Ede. Dat gebeurde bij ons op school met een zeer geslaagde masterclass Ondernemen in samenwerking met oud-leerling, Kevin Heiwegen.

Kort daarop volgde de kick off van het Boardroom Trainingsprogramma met veertien jongeren van verschillende niveaus, leeftijden en scholen uit Ede. Sommigen van hen begonnen al met een ruw bedrijfsidee, het merendeel niet. Het mooie is dat - inmiddels acht trainingen verder -  alle deelnemers tot een concreet idee zijn gekomen dat ze zullen pitchen tijdens de finale. Voor een groot deel is dit resultaat te danken aan de inspirators uit het bedrijfsleven. Zij hebben een bijzonder waardevolle bijdrage geleverd aan het programma. 

En dan is het nu tijd voor de finale! Op woensdag 31 maart van 17.00 tot ±18.30 uur gaan elf boardmembers hun bedrijfsidee pitchen en maken daarmee kans om €250,- te winnen. De jury bestaat uit Rob den Hollander, Carlijn Pluijmakers-Emmen en Jan Pieter van der Schans. De finale is bij Redrum in Ede en kan door iedereen live worden gevolgd via Zoom. Wil je de finale volgen, meld je dan hier aan. Let op: naast je e-mail wordt ook gevraagd naar je adresgegevens, zodat er (vlak voor de finale) een spectaculaire surprise-box jouw kant op komt. Het verhaal achter deze surprise-box hoor je tijdens de finale 😉.

 

Deze pagina delen