De examens gaan weer beginnen!

College
Examens vanaf dinsdag 11 mei Examens vanaf dinsdag 11 mei

Het is inmiddels bijna twee jaar geleden, maar nu is het weer zover: de centrale examens staan voor de deur. Op dinsdag 11 mei starten de bbl- en kbl-leerlingen  met hun (digitale) examens. De mavo-leerlingen (gl en tl) starten hun (schriftelijke) examens op maandag 17 mei.

De bbl- en kbl-examens zijn dagelijks van 8.30 uur – 16.00 uur en duren tot en met woensdag 19 mei. De examens worden afgenomen op de afdeling Dienstverlening & Producten op de begane grond. De gl- en tl-examens vinden plaats op de afdeling bbl/kbl. Er is een ochtendsessie van 9.00-11.00 uur en een middagsessie van 13.30 tot 15.30 uur. Het laatste schriftelijke examen vindt plaats op vrijdag 28 mei. De examens van het praktijkonderwijs worden op 17 en 18 mei in lokaal 1.35 afgenomen. Tijdens deze examens zijn deze afdelingen en lokalen natuurlijk ‘verboden gebied’ voor iedereen die niet met de examens te maken heeft. 

Voor de meivakantie ontvingen de leerlingen al een speciale examenbrief met een link naar onderstaand filmpje waarin de heren Van Horssen en De Wit onze leerlingen veel succes wensen met de komende examens en daar sluiten wij ons graag bij aan.  

 

Deze pagina delen