Alternatieve scholenmarkt op 11 november

College
De scholenmarkt 2020 De scholenmarkt 2020

Jaarlijks houden de scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Ede een Scholenmarkt, waarop ouders en andere belangstellenden de gelegenheid hebben om zich breed te oriënteren op het onderwijsaanbod in de regio. Helaas kan die Scholenmarkt in de gebruikelijke vorm dit jaar niet doorgaan, maar gelukkig is er een alternatief.

Online materiaal

Op de site www.vo-ede.nl vinden ouders van elke deelnemende school een promotievideo waarin men in het kort een eerste indruk van de school krijgt. Daarnaast is er van elke middelbare school een presentatie waarin onder andere het onderwijsaanbod wordt toegelicht.

Online vragenuur

Op woensdag 11 november kunnen ouders tussen 19.30 en 20.30 uur alle vragen over de verschillende middelbare scholen stellen in livesessies met vertegenwoordigers van de deelnemende scholen. Er zijn drie sessies: één die start om 19.30 uur, één om 19.50 uur en één om 20.10 uur. Ouders hoeven zich hiervoor niet aan te melden. Deelnemen gaat heel eenvoudig door op deze link te klikken.

In onderstaande video krijgt u alvast meer informatie over onze school en de Open Lessen op 25 november 2020 en de Open Dag op 29 januari 2021.  

Scholenmarkt%202020.png

Deze pagina delen