Musical

Om het jaar houdt Het Streek Lyceum een schoolmusical. Met trots mogen wij 'This is me!' opvoeren op 10 en 11 maart 2020!

Om deze musical ook dit jaar weer mogelijk te kunnen maken doen er zo'n 100 leerlingen en vrijwilligers mee die bezig met voorbereidingen voor de musical.

musical%204.jpg
marjon moed

De regisseur is van This is me! is Marjon Moed. Ze heeft op Het Streek gezeten en is in 2008 afgestudeerd aan de Muziektheateracademie (CODARTS). Omdat ze niet kon kiezen tussen spelen, zingen, maken, schrijven, doceren en produceren, besloot ze het allemaal te blijven doen. Zo maakte ze niet alleen een documentaire over single zijn, maar ook een voorstelling. Daarnaast treedt ze op met het Zangerscollectief. En ze regisseert natuurlijk, net als twee jaar geleden, de musical!

musical%205.jpg
Tushar changoer

Tushar Changoer is de choreograaf van de musical. Hij zorgt ervoor dat de dansers er een prachtige show van maken. Zijn eigen eerste dansoptreden was bij de musical van groep 8, omdat er geen rollen meer waren. Daarna is hij altijd blijven dansen. Hij is afgestudeerd aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts als danser, maar ook als docent dans. Tushar geeft hiphop aan groepen en wedstrijdcrews in Utrecht en Houten en maakt er graag een mooie choreografie van, met verschillende stijlen. Dat doet hij, net als twee jaar geleden, ook bij This is me!

Wil je de musical op de voet volgen? Dat kan!

We maken gebruik van Facebook, YouTube en Instagram (musicalhetstreek)!!

Deze pagina delen